-
Wątek natchniony tym o ilości jedzenia. Może jakaś eMatka nauczycielka fizyki, a najlepiej Kura, wyprowadziłaby wzór, od jakiej liczby konsumentów opłaca się rozpalić grilla. Konsument średniożarłoczny, góra dwie kiełbaski + kotlet z łakomstwa.
-
Kamis grill największy syf jaki próbowałem. Nie polecam!
-
Sąsiedzi od południa do chwili obecnej pala grilla na balkonie, pode mną. A potem powstają wątki, jak to ludzie ludziom wilkiem. Do smrodów palaczy dołącza smrody grillowe, ech zimo wróć.
-
Na grillu zazwyczaj tak. Ale czasami się zapomni. W tosterze nie.
-
Cześć ja też jestem zakochany w Kamis Grill pikantny. Chciałbym odtworzyć ten smak w domu, próbowałem mieszać wg tego co w składzie napisano,ale tam nie ma proporcji. Czy ktoś pomoże? Papryka słodka, sól, czosnek, kolendra, pomidor, chili ? 5%, kwas: kwas cytrynowy; pieprz czarny, gorczyca, cukier,
-
Pytam, bo ja nigdy nie używałam w tosterze (mówię o takim, gdzie robi się tosty z serem, nie o opiekaczu, gdzie podgrzewa się tylko w pozycji poziomej kromki), ale koleżanka mi mówiła, ze tak robi, wiec spróbowałam i faktycznie mniej czyszczenia, bo np. ser lubi wyciekać. Widziałam na hotelowych
-
Witam, Pytanie na pozór trywialne - ale po pewnym zastanowieniu dość trudne. Dlatego liczę na dobre pomysły mieszkańców. Gdzie w Częstochowie można zrobić grilla i posiedzieć ze znajomymi do późnej godziny, wypić i zjeść? Miejsce może być płatne, kiełbaski i napoje będą nasze.Może wynająć domek
-
kto ma,kto korzysta i jakie opinie macie. Chodzi mi po głowie grill gazowy, tarasowy, taki duży, oglądałam wstępnie i jest opcja z palnikiem ceramicznym infra do steków burgerów itp. To jest taki boczny mały ruszt z pokrywą jak w tosterze, według producentów rozgrzewa się do chyba 800 stopni. I
-
Sąsiad z dołu zakupił sobie grilla gazowego i co weekend nęka nas grillowym smrodem. Kilka razy schodziliśmy do niego, zgłaszając, że dym leci nam do mieszkania i że śmierdzi, a on nam odpowiada, że to niemożliwe, bo to grill gazowy i "zaraz zgasi". Nie dość, że po prostu capi w całym mieszkaniu, co
-
nie, tylko jak robie grzanki w multifryjerze to pod kratke podkladam papier, ale tylko dlatego, zeby ser sciekajacy z tosta nie przywarl do misy w tosterze ( mam na mysli taki do grzanek) trudno by bylo uzyc papieru ? a grill mam tefala, jak sie jakis tlyszcz wytopi to jest tacka do tego --